| bakugan yetenekleri | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kyuubi [Nine-Tail] Dahi Üye
Mesaj Sayısı : 195 Rép Puanı : 3 Kayıt tarihi : 27/03/10 Yaş : 26 Nerden : Çanakkale
| Konu: bakugan yetenekleri C.tesi Mart 27, 2010 7:37 pm | |
| şu ana kadar bildiğim bakuganlar bildiğim yetenekleri (evrim geçirmişleri topluca) yazdım.
Dragonoid:
1.Yükselen ejder:Drago'nun ilk yeteneğidir ağzından dev bir ateş topu fırlatır.Gücü 50g artar.
2.Ateş duvarı:Drago'nun ilk maçında kullandığı bu yeteneği tüm pyrus yaratıkları kullanabilir.Ancak bu yetenek Drago'da kullanıldığında Drago korunmakla kalmaz kendisine saldıran yaratığı çevresindeki alevle içine çekerek kazanabilir.Normal pyrus yaratıklarında ise sadece korur.
Delta Dragonoid:
3.D vuruşu saldırısı:Bu kart Drago Pyrus Delta Dragonoid olduğu zaman aktive olmuştur.Çevresinden meteorlar yağmaya başlar ve gücü 200 g (sanırım böyleydi) artar.
4.Büyük D vuruşu saldırısı: D vuruşu saldırısı yeteneğinin gelişmişidir.Drago'nun gücünü 2 katına çıkarır.
Not: Delta Dragonoid'in yani Drago'nun 51.bölümde Wavern'nı vurup sonsuzluk çekirdeğini almasıyla tüm yetenekleri kullanabilir hale gelmiştir.Yani aslında tüm yetenekleri kullanabilir.
Hydronoid:
1.Kader dişlisi:Bu kartla Hydronoid bir atışla kesin hedefi vurarak öldürür.
2.Sonsuz dişli:B u yetenekle Hydronoid'in 2 başı rakibin kollarını tutarken diğer başı ise rakibi vurur.
Alpha Hydronoid:
3.Beşli dişli:Hydronoid bu yeteneği çoklu hedeflerde kullanır.Bu yetenek kullanıldığında Hydronoid havaya 5 kere ateş eder.Ancak her atışı 5 parçaya bölünerek güdümlü füzeler gibi rakibi yok eder.
4.Darkus uzun mesafeli vuruş:Bu yetenekle Hyronoid çok uzak mesafeden hedefi tek atışla yok eder.
5.İmha yeteneği:Bu kartla Hydronoid gücünü arttırmak için sahanın çevresindeki tüm hedeflere rastgele ateş etmeye başlar
.Aquos Preyas:
1.Gizli mavi:Bu yetenek sayesinde rakip bakugandan preyasa 50g güç gelir.
Ventus Skyress:
1.Yeşil asalet rüzgarı:Bu Sykress'in ilk yeteneklerindendir.Gücünü anında 720g'ye çıkarır.
2.Üçlü hava saldırısı:Bu kartla skyress'e yapılan bir saldırıda sahanın çevresindeki 3 Ventus bakuganı ona destek olur.
Not:Bu yeteneği rakibe beli etmemek için 3 Ventus bakuganıda ayrı geçit kartlarına oynanmalıdır.
3.Meteor yağmuru:bu kart Skyress Storm Skyess olduğu zaman aktive edilmiştir.Bu kart aktif olduğunda skyress parlamaya başlayarak rakibinin korkulu rüyası olur.
Not:Rakibinin korkulu rüyası diyerek geçiştirmemin nedeni kaç g verdiğini bilmiyor olmamdır
Gorem:
1.Büyük vuruş:Bu kart Gorem Hammer Gorem olduğunda aktive olmuştur.Bu kart oynandığında Gorem bir kazma çıkararak rakibini keser
2.Büyük vuruş:Geçen bahsettiğim yeteneğiyle adı aynı olabilir.Ancak bu yetenekte ise Hammer Gorem büyük bir balyoz çıkarır ve rakibine fırlatır.
Tigrera:
1.Syber girişi:Bu kartla Tigrera oyundaki bir başka haos bakuganıyla yer değiştirebilir.
3.Hızlı diş:Bu kartla Tigrera rakibinden 100 g kendine geçirir ve eğer rakibinin yetenek kartı varsa iptal olur
Juggernoid:
1.Su nakaratı:bu kart oynandığında başka yetenek kartı oynanamaz.
Tusker:
1.Hortum Vuruşu:Bu kartla Tusker başka geçit kartlarındaki bakuganlara saldırabilir.
Ravenoid:
1.Hava Saldırısı:Bu yetenekle Ravonoid çok büyük bir hıza olaşarak rakibini yanıltılarak saldırır.
Grifon:
1.Ateşini Görelim:Bu yetenekle rakip bakugandan Grifon'a 50g geçer.
2.Ateş Hortumu:Bu kart Grifon'a güç verir ve onun diğer kartlara saldırmasını sağlar
En son ultimate dragonoid tarafından Ptsi Haz. 28, 2010 7:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
..Shun Kazami.. Site Müdürü Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 342 Rép Puanı : 1 Kayıt tarihi : 13/03/10 Yaş : 27 Nerden : Bakugan Fan Sitesinden!
Kişi sayfası uyarı seviyesi: (0/0) puanı: (0/0)
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri C.tesi Mart 27, 2010 8:26 pm | |
| Biliyordum ama sağol | |
|
| |
♥Lady Secret ♥ Site Müdürü Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 361 Rép Puanı : 1 Kayıt tarihi : 04/09/09 Yaş : 26 Nerden : Osmaniye
Kişi sayfası uyarı seviyesi: (0/3) puanı: (50/50)
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri Çarş. Mart 31, 2010 8:04 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 195 Rép Puanı : 3 Kayıt tarihi : 27/03/10 Yaş : 26 Nerden : Çanakkale
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri Perş. Nis. 01, 2010 5:53 pm | |
| ya çevirmenlere şimdi bi laf söyleyeceğim ama anında ban yiyeceğim o yüzden söylemiyorum alice'in bir dövüşünü izliyorum haos bakuganıyla dövüşüyor ilk tnt'de izlediğimde o saldırıya 5'li dişli demişti şimdi yine tnt'de izledim kader dişlisi dedi bu ne yaa birisi gıcıklık olsun diye çeviriyimi değiştiriyor | |
|
| |
kAmEr Misafir
| Konu: kamer_sanalika@hotmail.com Salı Mayıs 11, 2010 12:45 pm | |
| BN bAkUgANı ÇoK sEWerim hattA eN çoK DragoYu sewWEriM o YüzDEn aMa drGonuN yeTEnEk KartlarıNI bİlmiYOrdUm Bu sitYE çKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK tEşeKKür edRiM BakugNI çKKKKKKKKKKK sEWiYOruM TabiKİ de UnutulMMMAzzzzzzzZzZ DrAGOyu |
|
| |
juLié Site Müdürü
Mesaj Sayısı : 404 Rép Puanı : 1 Kayıt tarihi : 30/08/09 Yaş : 24 Nerden : Cassaba 45
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri Çarş. Mayıs 12, 2010 12:20 pm | |
| Önemli Değil Üye Olursan bilmediğin şeyleri öğrenebilirsin belqi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 342 Rép Puanı : 1 Kayıt tarihi : 13/03/10 Yaş : 27 Nerden : Bakugan Fan Sitesinden!
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri Çarş. Mayıs 12, 2010 4:56 pm | |
| Üye olmasak bile sitenin her yerini görebiliyoruyz | |
|
| |
juLié Site Müdürü
Mesaj Sayısı : 404 Rép Puanı : 1 Kayıt tarihi : 30/08/09 Yaş : 24 Nerden : Cassaba 45
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri Perş. Mayıs 13, 2010 2:57 pm | |
| olabilir Bu Site Herkese Açık | |
|
| |
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri Paz Mayıs 30, 2010 7:57 pm | |
| Kapımız herkeze açıktr saygılar Ventus_Master | |
|
| |
♥Lady Secret ♥ Site Müdürü Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 361 Rép Puanı : 1 Kayıt tarihi : 04/09/09 Yaş : 26 Nerden : Osmaniye
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri Çarş. Haz. 16, 2010 9:20 pm | |
| - kAmEr demiş ki:
- BN bAkUgANı ÇoK sEWerim hattA eN çoK DragoYu sewWEriM o YüzDEn aMa drGonuN yeTEnEk KartlarıNI bİlmiYOrdUm Bu sitYE çKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK tEşeKKür edRiM BakugNI çKKKKKKKKKKK sEWiYOruM TabiKİ de UnutulMMMAzzzzzzzZzZ DrAGOyu
bu benim sitedeki en iyi arkadaşlarımdan biri lütfen üye ol kamercimmm | |
|
| |
neo drag Misafir
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri Paz Haz. 20, 2010 5:28 pm | |
| ama siz dönüşümden sonraki yeteneklerini yazmamışsınızkii |
|
| |
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri Ptsi Haz. 28, 2010 7:40 pm | |
| | |
|
| |
ltfn Misafir
| Konu: parlayan pyrus Perş. Tem. 01, 2010 10:15 am | |
| parlayan pyrusun özelliği nedir bulamadım fa |
|
| |
SPECTRA Misafir
| |
| |
juLié Site Müdürü
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri Perş. Tem. 15, 2010 12:34 pm | |
| Hepsi Edward Elric Tarafından yazılacak (Kendisi Öyle Diyor) | |
|
| |
siege Misafir
| Konu: aquos siegenin yetenekleri Salı Ağus. 03, 2010 10:36 pm | |
| aquos siegenin yetenekleri nelerdir |
|
| |
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri Çarş. Ağus. 04, 2010 10:11 am | |
| bu konuyu kilitleyin güçlerini falan belirtmemişim + madem merak ediyorsun üye ol | |
|
| |
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri Cuma Ağus. 06, 2010 3:20 pm | |
| Üye olmaya zorluyorsun ha! bu suçtur şekerim seni hapse atmam gerek | |
|
| |
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri C.tesi Ağus. 07, 2010 10:21 am | |
| ee adam yeteneğe bakıyor kopyalıyor gidiyor | |
|
| |
maxsus 1 Misafir
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri Ptsi Ağus. 09, 2010 4:15 pm | |
| bende ezbere biliodum ama daha fazla bilgi verdiğin icin teşekkürü ederim |
|
| |
Fatih 44 Misafir
| Konu: xD Perş. Ağus. 12, 2010 10:02 pm | |
| Ya Saurus un yeteneğini bilen vrmı Bnm Bkuganım o da |
|
| |
Shadow Misafir
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri Ptsi Ağus. 16, 2010 8:26 pm | |
| Yanan Ejder (Burning Dragon) kartının özelliğini söyleyebilir misiniz?
|
|
| |
| Konu: Geri: bakugan yetenekleri C.tesi Ağus. 21, 2010 5:10 pm | |
| ya madem yetenek anlamı istiyorsun üye ol ! | |
|
| |
FAS UL Y Misafir
| Konu: YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY C.tesi Kas. 06, 2010 2:41 pm | |
| |
|
| |
hbt_47_g Misafir
| Konu: solo.1998@uotmail.com Perş. Kas. 11, 2010 5:12 pm | |
| drago bildiğim yetenekler
1 yanan ejder 2 yanan hortum 3 yükselen ejder 4 ejder vuruşu 5 ejder rakibi ejder rakibi etkinleştirildiğinde dargo kesin yener
|
|
| |
| bakugan yetenekleri | |
|